Objavil/a: Janez Božič | 03/04/2017

NAJBOLJŠI RECEPT

Za čemaž je po mojem mnenju tak. V steklen kozarec nasujete čemaževih popkov, in jih zalijte s kisom iz tepk.

cemaz_gregor

Namesto popkov lahko uporabite tudi čebulice.

Kozarci in pokrovčki morajo biti sterilizirani, kis pa segret na ustrezno temperaturo in primerno posoljen. Pred uporabo čemaž pojeste. S kisom pa začinite motovilec.

Dober tek

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

Kategorije

%d bloggers like this: