Objavil/a: Janez Božič | 14/09/2010

NOVI DIPLOMIRANI PERMAKULTURNI NAČRTOVALCI

Reciklirano imanje je bilo gostitelj konvergencePrva diplomirana permakulturna učitelja smo v Sloveniji dobili leta 1997, ko sta Borut Petrović Jesenovec in Slavica Jesenovec Petrović dobila permakulturni diplomi iz področja izobraževanja.
Naslednja generacija je sledila kmalu, saj smo Otilija Grad Barle, Primož Krišelj in jaz diplomirali že leta 1999. Otilija je dobila diplomo iz področja mediji in stiki z javnostmi, Primož in jaz pa iz področja izobraževanja in administracije.
Letos pa smo na permakulturni konvergenci na Recikliranom imanju pridobili kar štiri nove permakulturne načrtovalce. Po dolgoletnem delu je k predstavitvi svojih dosežkov pristopil Ira Zorko in pridobil diplomo iz področja izobraževanja in arhitekture. Domen Zupan je pridobil diplomo iz področja izobraževanja, administracije ter mediji in stiki z javnostmi, Tomislav Gjerkeš in Aljaž Plankl pa iz področja načrtovanja sistemov.
Vsem novim permakulturnim načrtovalcem in njihovim mentorjem čestitam in jim želim uspešno nadaljevanje permakulturnega dela.


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

Kategorije

%d bloggers like this: